Ελλάδα

Μίνα Γκάγκα για αντικαπνιστικό νόμο: Τα πρόστιμα εφαρμόζονται

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί, τα πρόστιμα εφαρμόζονται”, δήλωσε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, με αφορμή την ανακοίνωση του Θάνου Πλεύρη για επιβολή προστίμου στο “‘Εναστρον” για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου.  

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανάρτηση στα social media του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, για το μέτρο της απαγόρευσης του καπνίσματος, το οποίο -όπως αναφέρει- πρέπει να τηρείται οριζόντια σε όλα τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, η κα. Γκάγκα σημείωσε πως η απαγόρευση του καπνίσματος είναι πλέον εγκατεστημένη συνήθεια σε όλα τα ανεπτυγμένα κράτη, αλλά και στην Ελλάδα.

“Η Ελλάδα έχει αλλάξει. Ο νόμος για το κάπνισμα είναι σεβαστός”, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας και υπογράμμισε πως οι έλεγχοι θα ενταθούν το ερχόμενο διάστημα.

Ακούστε όσα είπε η Μίνα Γκάγκα στο Νίκο Ευαγγελάτο

Δείτε αναλυτικά σε ποιους χώρους απαγορεύεται το κάπνισμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον νόμο

Της Γιάννας Σουλάκη/ Πηγή: iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τον άγριο καβγά σε ποντιακό γλέντι στην Θεσσαλονίκη - Πετούσαν καρέκλες και φώναζαν «θα μας σκοτώσουν»
Οι εμπλεκόμενοι πετάνε πλαστικές καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα, ενώ ανταλλάσσουν κλωτσιές και μπουνιές, μετατρέποντας το γλέντι σε «πεδίο μάχης»
Γλέντι
Δολοφονία η εξαφάνιση Χριστίνας Εξαρχουλέα στη Μάνη – Ψάχνουν τον σύζυγό της στις ΗΠΑ για να τον συλλάβουν
Αν και δεν έχει βρεθεί η σορός της 57χρονης, οι δικαστικές Αρχές θεωρούν πως τα στοιχεία επαρκούν ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος του συζύγου της για ανθρωποκτονία με πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
H 57χρονη Χριστίνα Εξαρχουλέα
Προς πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών για τους ανηλίκους – «Κόφτης» για την ταχύτητα και υποχρεωτική ασφάλιση
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε επίσης πως πρέπει να σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων τύπου γουρούνας, λέγοντας ότι «χρειάζεται πλήρης απαγόρευση αυτού του είδους οχήματος από τη χώρα»
Προς πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρικών πατινιών για τους ανηλίκους – «Κόφτης» για την ταχύτητα και υποχρεωτική ασφάλιση 9