Κόσμος

Τουρκία: Μειώσεις σε φυσικό αέριο και ρεύμα από την 1η Ιανουαρίου ανακοίνωσε ο Ερντογάν

Η Τουρκία θα προχωρήσει σε μειώσεις στις τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας από την 1η Ιανουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση στην Τουρκία θα προχωρήσει σε μείωση στις τιμές φυσικού αερίου για βιομηχανικούς καταναλωτές έως και 25% και στις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας κατά 16% από αύριο 1η Ιανουαρίου, ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Η τιμή του φυσικού αερίου έχει μειωθεί μεταξύ 13,1% και 25,11% για τους βιομηχανικούς καταναλωτές σε σύγκριση με τον Νοέμβριο του 2022», ανέφερε ο Ερντογάν σε ανάρτησή του στο twitter.

Οι τιμές φυσικού αερίου για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μειώθηκαν κατά 12,73%, τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος, προσθέτοντας ότι οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας θα μειωθούν κατά 16% για τους βιομηχανικούς καταναλωτές, ένα μέτρο που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής ενέργειας EPDK.

Ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι οι τιμές φυσικού αερίου για τους χώρους λατρείας θα μειωθούν κατά 42,73%, επίσης από την 1η Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φάρμακο για το Πάρκινσον οδήγησε Βρετανό δικηγόρο σε υπεξαίρεση 600.000 λιρών και εθισμό σε πορνό, αντίκες και συνόδους πολυτελείας
Λίγα χρόνια μετά την καταδίκη του, αφαίρεσε τη ζωή του - Πώς ο δικηγόρος εθίστηκε στο σεξ και έκλεψε χιλιάδες λίρες λόγω του φαρμάκου - Ελλιπή ενημέρωση καταγγέλλει η σύζυγός του που θρηνεί και για τον γιο της ο οποίος επίσης αυτοκτόνησε
Άντριου
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό