Ελλάδα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Έγινε αισθητός στην Αττική

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Εύβοια το βράδυ της Τετάρτης και σύμφωνα με τα αναθεωρημένα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε μέγεθος 4,2 Ρίχτερ.

Ο σεισμός σημειώθηκε 6χλμ βορειοδυτικά του Λιμνιώνα στην Εύβοια και είχε εστιακό βάθος 11,8 χλμ. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας και κυρίως στη Χαλκίδα, μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πολύ δυνατή βοή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γκίκας Μαγιορκίνης: Η long covid προκαλεί αναπηρία – Σε επιφυλακή για ισχυρή έξαρση
«Σε ασθενείς που κολλάνε covid19, ενεργοποιούνται κάποια τμήματα του DNA, του γονιδιώματός μας, τα οποία έχουμε δει να ενεργοποιούνται σε νευρολογικές ασθένειες, όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας»
Γκίκας Μαγιορκίνης: Η long covid προκαλεί αναπηρία – Σε επιφυλακή για ισχυρή έξαρση 2