Ελλάδα

Βασίλης Τόπαλος: Αυτοψία στον χώρο όπου κατέρρευσε ο 16χρονος πυγμάχος μέσα στο γυμναστήριο

O 16χρονος πυγμάχος Βασίλης Τόπαλος κατέρρευσε μέσα στο γυμναστήριο της Καλλιθέας, το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου 2022. Πώς είναι διαμορφωμένος όμως ο χώρος αυτός;

Η κάμερα του T-live και ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης έκαναν αυτοψία στον χώρο της Καλλιθέας, όπου ο άτυχος πυγμάχος κατέρρευσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πυγμάχος, Βασίλης Τόπαλος έφτασε στο γυμναστήριο στις 10.30 το πρωί, συνοδευόμενος από τον πατέρα και τον αδελφό του, στην καθιερωμένη επίσκεψή του. Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση. Σε αυτή συμμετείχαν 20 αθλητές.

Μετά το τέλος του 20λέπτου, οι αθλητές ανέβηκαν στο ρινγκ. Ο Βασίλης Τόπαλος φόρεσε τον απαραίτητο εξοπλισμό και ανέβηκε στο ρινγκ μαζί με τέσσερα άτομα. Παρέμεινε κάνοντας ασκήσεις τακτικής και ενδυνάμωσης για περίπου 25 λεπτά. Όπως είπαν τα παιδιά αργότερα, ο 16χρονος τους παραπονέθηκε ότι ήταν κουρασμένος, ενώ λίγο αργότερα πήγε στο μπάνιο.

Όπως θα δεις στο βίντεο από το T-live, στο μπάνιο χωράει μετά βίας ένα άτομο. Ένα από τα παιδιά του γυμναστηρίου, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και λίγο μετά βρήκε τον νεαρό πεσμένο στο πάτωμα με το κεφάλι στον διάδρομο και τα πόδια μέσα στο μπάνιο.

Παρακολουθήστε αναλυτικά το ρεπορτάζ: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Καρατζαφέρης για τον θάνατο του Σπύρου Καρατζαφέρη: «Αν δεν ήταν ο αδελφός μου, δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα»
«Του χρωστάω μεγάλος μέρος της καρδιάς μου. Ήταν ασυμβίβαστος, για αυτό έκανε πολλούς εχθρούς και για αυτό κατάφερε αυτά που κατάφερε», σχολίασε συγκινημένος
Γιώργος Καρατζαφέρης
Εξαφανίστηκε 16χρονη από τον Κορυδαλλό – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Η Ελένη Α. έχει ύψος 1,65 μ. και κανονικό βάρος, με καστανά μαλλιά και καστανά μάτια- Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λεοπάρ μπλούζα, μαύρο σορτσάκι, χακί στρατιωτικό μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια
Εξαφάνιση