Ελλάδα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ο πατήρ Αντώνιος δεν θα πάει στο δικαστήριο – Προθεσμία θα ζητήσουν οι δικηγόροι του

Να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος των δύο ανηλίκων έχει κληθεί για τη Δευτέρα (09.01.2023) ο πατήρ Αντώνιος από την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο πατήρ Αντώνιος θεωρείται ύποπτος για κακουργηματική ασέλγεια σε ανηλίκους που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου» μετά από σχετικές καταγγελίες που έχουν γίνει. 

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο πατήρ Αντώνιος δεν θα παραστεί ενώπιων των Εισαγγελέων. Θα είναι ωστόσο παρόντες οι τρεις δικηγόροι του, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν αντίγραφα της δικογραφίας και θα ζητήσουν προθεσμία δύο ή τριών εβδομάδων προκειμένου να έχουν χρόνο να ετοιμάσουν τις εξηγήσεις. 

Να σημειωθεί ότι ο πατήρ Αντώνιος είχε λάβει προθεσμία για τις 9 Ιανουαρίου από τους Εισαγγελείς Ανηλίκων, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση, πέρα από την κακουργηματική ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων και για ηθική αυτουργία σε σωματικές βλάβες άλλων τροφίμων της Κιβωτού.

Την ίδια ώρα έρευνες γίνονται και για τρεις υπαλλήλους της Κιβωτού του Κόσμου που κατηγορούνται για σωματική κακοποίηση των τροφίμων, οι οποίοι έχουν λάβει προθεσμία ώστε να δώσουν τη Δευτέρα ανωμοτί κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από αυτούς αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φίλοι του επιχειρηματία αποδοκίμασαν τον 43χρονο δολοφόνο στα δικαστήρια Λαμίας – «Να καείς σε φούρνο στη Ριτσώνα»
«Ήρθα να ρωτήσω το τέρας γιατί το έκανε αυτό σε έναν άγιο άνθρωπο σαν το Δημήτρη ο οποίος μάλιστα τον τάιζε», δικαιολογήθηκαν οι οργισμένοι παρευρισκόμενοι
Ο δράστης της δολοφονίας
Γιάννης Κεφαλογιάννης για φωτιά στην Παλαιά Φώκαια: «Προκλήθηκε από καλώδιο του ΔΕΔΔΗΕ, επεκτάθηκε λόγω ακαθάριστων ρεμάτων»
Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε πως την Κυριακή μπορεί να έχουμε «κόκκινο» συναγερμό για εκδήλωση φωτιάς - Τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια των πολιτών
Σπίτι
Ηράκλειο: «Έχει πολύ καλή σχέση με τους μαθητές» – Τι υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του διευθυντή που ερευνάται για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης
«Είμαι σίγουρη πως είναι ψευδή όλα αυτά που λένε για τον πρώην σύζυγό μου. Πρόκειται για κακόβουλες ενέργειες» λέει η πρώην σύζυγος
σχολική αίθουσα