Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Προφυλακίστηκε και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επεισοδιακής απολογίας στην 35η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα. 

Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ολοκλήρωσε σήμερα μετά τις 3 το μεσημέρι την απολογία της , που ξεκίνησε χθες το πρωί και διακόπηκε, καθώς η 34χρονη υπέβαλε χθες το απόγευμα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της σήμερα , η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας .

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έρχονται και άλλες συλλήψεις για «γρηγορόσημα» στα κτηματολογικά γραφεία – Τα ψηφιακά εργαλεία της αστυνομίας «πρόδωσαν» τους 9
Μάλιστα, στο στόχαστρο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μπει και κτηματολογικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη για το «γρηγορόσημο»
Πολυκατοικίες
Απαγορεύονται τα θαλάσσια σπορ και τα τζετ σκι στην Αττική - Αναλυτικά η λίστα με τις περιοχές και τις ώρες
Η απαγόρευση κυκλοφορίας ιδιωτικής χρήσης ή εκμισθούμενων ατομικών σκαφών – θαλάσσιων μοτοποδηλάτων, ισχύει κατά τους μήνες Ιούνιο – Ιούλιο – Αύγουστο – Σεπτέμβριο μεταξύ των ωρών 14:00 – 17:00
Θαλάσσια Σπορ 4
Χειροπέδες σε 63χρονο εκπαιδευτικό που είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλακή για ασέλγεια ανηλίκων και κρυβόταν στην Κορινθία
Ο 63χρονος εκμεταλλευόμενος τόσο την ιδιότητά του ως εκπαιδευτικός σε Ειδικό Δημοτικό σχολείο της Αττικής όσο και τις δυσκολίες των ανήλικων μαθητών, τέλεσε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών
istock