Ελλάδα

Ναυτικό Νοσοκομείο: Σε λειτουργία το ανακαινισμένο τμήμα επειγόντων περιστατικών

Tο ανακαινισμένο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών επιθεώρησε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του.

Ο αρχηγός ΓΕΝ οποίος συνεχάρη το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που ενεπλάκη στην υλοποίηση του έργου, αλλά και το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Της επιθεώρησης προηγήθηκε η τελετή αγιασμού.

Στόχος της ανακαίνισης του τμήματος ήταν η κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων περίθαλψης μέσω της επέκτασης, διαμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Στο πλαίσιο αυτό, έγινε σημαντική ανακατανομή των χώρων, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες επείγουσας φροντίδας του νοσοκομείου, να καταστεί αποτελεσματικότερη η εξυπηρέτηση των ασθενών, καθώς και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού.

Το ανακαινισμένο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών περιλαμβάνει 11 κρεβάτια για παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, τρία κρεβάτια βραχείας νοσηλείας, μία αίθουσα μικροεπεμβάσεων πλήρως εξοπλισμένη καθώς και ένα δωμάτιο για μολυσματικά περιστατικά με αυξημένη επικινδυνότητα (SARS-COV-2).

Τον αρχηγό ΓΕΝ συνόδευαν ο υπαρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης, ο διευθυντής της διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ υποναύαρχος Αντώνιος Παπαγεωργίου, ο διευθυντής Γ΄ Κλάδου του ΓΕΝ αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Λαγάρας και ο διευθυντής του ΝΝΑ αρχιπλοίαρχος Λάμπρος Μπιλάλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έμπειρος ορειβάτης από την Ηλεία μεταξύ των τεσσάρων νεκρών από τη χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια Όρη – Τελευταία στιγμή δεν πήγε μαζί τους και πέμπτος
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κράτησαν μακριά από το βουνό τον 5ο της παρέας και σώθηκε - Ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις αρχές ότι οι φίλοι του αγνοούνται - Η επιχείρηση ανάσυρσης των σορών αναμένεται να ξεκινήσει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου
ΦΩΤΟ tempo24.news 8
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
6