Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor All Star: «Ήμασταν κι εμείς με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα στη ζούγκλα»

Survivor All Star: «Ήμασταν κι εμείς με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα στη ζούγκλα»

Πως δικαιολόγησαν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Καλύβα τις «απαγορευμένες» συναντήσεις τους στη ζούγκλα. Η αυστηρή προειδοποίηση στους παίκτες του Survivor All Star από τον Γιώργο Λιανό και η αποκαλύψη πως… δεν ήταν οι δυο τους.

Χαμός επικράτησε στο Συμβούλιο του Νησιού πριν από την πρώτη ψηφοφορία για το ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Αιτία της έντασης η αποκάλυψη ότι η Καρολίνα Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «έσπασαν» την απαγόρευση που θέλει τους παίκτες των δυο ομάδων να μην συναντιούνται.

Δεν ήταν οι μόνοι όμως, αφού στο τέλος ήρθε και η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη πως ήταν κι εκείνος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην καλύβα…

Τα πλάνα που προβλήθηκαν δείχνουν τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα να φιλιούνται και βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Οι δυο τους φάνηκε να αιφνιδιάζονται όταν αντιλήφθηκαν τη λήψη από την κάμερα. Τότε είναι που η παίκτρια της μπλε ομάδας σηκώθηκε και απομακρύνθηκε, άρον άρον, από τα πόδια του παίκτη της κόκκινης ομάδας ενώ εκείνος έδειξε έντονη την ανησυχία στο βλέμμα του όσο κοιτούσε προς το μέρος της κάμερας.

  

Φυσικά τα τετ α τετ τους δεν είχαν περάσει απαρατήρητα από τους συμπαίκτες τους, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός….

  

  

  

«Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα «συνελήφθησαν» από τις κάμερες να βρίσκονται σε περιπτύξεις, απομονωμένοι από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, σε μια τυχαία καλύβα που ανακάλυψαν στην ζούγκλα.

Αφού δέχθηκαν τις παρατηρήσεις του Γιώργου Λιανού, ο έπρεπε να δικαιολογήσουν τι είχε συμβεί.

  

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους 40 καινούργιους φίλους».

  

«Ο Μπο είναι φίλος μου»

Στη συζήτηση τοποθετήθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία αναφέρθηκε στην προσωπική σχέση που έχει η ίδια με τον Μπο, τον πρώην παίκτη του Survivor ο οποίος είχε σχέση με την Καρολίνα πριν εκείνη μπει στο ριάλτι. «Ο Μπο είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο» είπε η παίκτρια των Κόκκινων.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» απάντησε η Καλύβα.

  

«Βόμβα» από τον Κατσούλη

«Ποτέ ο Μάριος δεν έχει υπάρξει μόνος του στη ζούγκλα, πάντα ήμουν μαζί του» είπε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης, που παραδέχτηκε ότι φεύγει κι εκείνος από την παραλία της ομάδας του για να συναντήσει τη σύντροφό του, η οποία είναι στην αντίπαλη ομάδα.

«Ο Μάριος έρχεται για εμένα και η Καρολίνα για τη Μαριαλένα. Εκείνη την ημέρα μπορεί να μην με έπιασε η κάμερα, αλλά ο Μάριος δεν είναι ποτέ μόνος. Προσωπικά, παίρνω την ευθύνη, οποιοδήποτε κι αν είναι το κόστος να το σηκώσω εγώ με την Μαριαλένα», σημείωσε.

«Αυτό δεν γίνεται συστηματικά» είπε από την πλευρά της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Το έχουμε κάνει μια φορά, ξέρουμε τους κανόνες του παιχνιδιού και μπορούμε να πληρώσουμε το τίμημα», πρόσθεσε.

  

Μένει να δούμε να τελικά τι θα γίνει….

Media Τελευταίες ειδήσεις