Media

Γιώργος Πολυχρονίου: Είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ, αλλά δούλεψα 13 χρόνια σε τράπεζα

Για όλα μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου στη δημόσια τηλεόραση…

Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου, στο πλατό της εκπομπής “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ, βρέθηκε ο Γιώργος Πολυχρονίου όπου αναφέρθηκε τόσο στη μακρόχρονη εργασία του σε τράπεζα όσο και στην περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε σε παλαιότερο ταξίδι στο Σικάγο. 

“Μπήκα σε ένα μεγάλο μαγαζί μεταχειρισμένων δίσκων στο Σικάγο, σαν γήπεδο μπάσκετ μεγάλο, όπου έπαθα σοκ!

Λες και είδα τα μοντέλα της Victoria Secret ολόγυμνα. Είχα τέτοιο σοκ να προλάβω λες και θα μου έπαιρναν τους δίσκους άλλοι, μιλάμε τώρα για εκατομμύρια δίσκους μεταχειρισμένους το 1992.

Έπαθα δύσπνοια, με έπιασε η καρδιά μου και με πήγαν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Έκατσα μέσα, το πρωί μου έκαναν στεφανιογράφημα και έκανα ένα δεύτερο με την ίδια επιτυχία ευτυχώς μετά από δύο μήνες. Το έκανα για πλάκα και βρήκαν τρεις ολοκάθαρες αρτηρίες.

Θέλω να πω ότι η μουσική είναι λαχτάρα, άγχος, έρωτας, αγάπη, όλη η ζωή μου” παραδέχθηκε, αρχικά, ο Γιώργος Πολυχρονίου.

“Όταν ήρθα από το Λονδίνο, ο μπαμπάς μου είδε στην Απογευματινή έναν διαγωνισμό για πρόσληψη υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα το 1973.

Τότε είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ για μόνιμος εκφωνητής. Ο πατέρας μου πήρε τηλεγράφημα θετικό, ότι πέρασα και δεν μου το είπε ποτέ γιατί περίμενε το αποτέλεσμα της Εθνικής Τράπεζας.

Δυστυχώς ή ευτυχώ, για μένα, πέρασα και δούλεψα ταμειολογιστής στο υποκατάστημα στη Λαχαναγορά. Εκεί έμεινα για 13 χρόνια” συμπλήρωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Άρτεμη Μοναχογιού: «Έπαθα την πλάκα μου μαζί σου, θα αγόραζα τις σερβιέτες μόνο για σένα»
Η επιχειρηματίας που ξεχώρισε με την εμφάνισή της στο «Dragons Den» μίλησε για το όραμά της και για τους λόγους που δημιούργησε τη δική της εταιρεία σερβιετών
Άρτεμις Μοναχογιού / Γρηγόρης Αρναούτογλου
3
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»
Από την βραβευμένη με Emmy®, Maximum Effort, του Ryan Reynolds, και τη βραβευμένη με Emmy και BAFTA Wildstar Films, η σειρά «ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ» αποκαλύπτει πώς οι αφανείς ήρωες της φύσης κρύβουν μερικά από τα πιο έξυπνα κόλπα επιβίωσης
Disney+: Ο Ryan Reynolds τιμά τους αφανείς ήρωες της φύσης στη νέα σειρά «Αουτσάιντερ»