Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό για την υπόθεση του γιου του

Μήνυση θα καταθέσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον απόστρατο αστυνομικό που κατήγγειλε συγκάλυψη σε υπόθεση του γιου του.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ότι σήμερα (1.2.2023) θα μεταβεί στον Άρειο Πάγο στις 11 το πρωί και θα καταθέσει μήνυση στον απόστρατο αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος απόστρατος αστυνομικός καταγγέλλει τον υπουργό ότι συγκάλυψε υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να είχε εμπλακεί ο γιος του. 

Μάλιστα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος με την ανάρτησή του στο Facebook την Κυριακή είχε αποδώσει τις καταγγελίες στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ, καθώς όπως ανέφερε ο εν λόγω αξιωματικός της αστυνομίας κατέθεσε στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων τις καταγγελίες, το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε.

 

Για την υπόθεση μήνυση κατέθεσε και ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης και τέως αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Μιχάλης Καραμαλάκης, καθώς στις καταγγελίες αναφερόταν πως αυτός ήταν που παρενέβη για την συγκάλυψη της υπόθεσης, πριν από δύο χρόνια.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Καλύπτετε κύκλωμα κομματαρχών» – «Διαβάζετε τα δημοσιεύματα όπως σας βολεύει»
Για κύκλωμα κομματαρχών της Νέας Δημοκρατίας, ελεγκτών και στελεχών του ΟΠΕΚΕΠΕ που είχε προστασία και κάλυψη στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης μιλά το ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Ανδρουλάκης 5
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης