Συμβαίνει τώρα:
Καραμπόλα 4 οχημάτων στην Ποσειδώνος - Προβλήματα στην κυκλοφορία
Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αύριο η απόφαση για το αν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Αύριο (05.02.2023) το μεσημέρι θα γίνει σύσκεψη, στην οποία αναμένεται να αποφασιστεί εάν θα ανοίξουν ή όχι τα σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», είπε σήμερα ο Γιώργος Πατούλης. 

Κατά τον κ. Γιώργο Πατούλη, τα πάντα για την υπόθεση των σχολείων θα εξαρτηθούν από την ένταση που θα έχει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

«Το καιρικό φαινόμενο θα εξελιχθεί από αύριο και θα ενταθεί τη Δευτέρα. Εμείς θα το παρακολουθήσουμε. Το μεσημέρι έχουμε σύσκεψη με τους 66 δημάρχους της χώρας. Αν υπάρξει θέμα μεγάλης κακοκαιρίας σύμφωνα με τις προβλέψεις, τότε το μεσημέρι της Κυριακής θα έχουμε σχετικές ανακοινώσεις για τη Δευτέρα. Αυτό που θα κυριαρχήσει είναι προληπτικές αποφάσεις που δεν θα διακινδυνεύουν τα παιδιά μας», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κ. Πατούλης.

«Είμαστε έτοιμοι και σε επίπεδο αλατιού και σε μηχανήματα. Κατά τη διάρκεια του φαινομένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις και μόνο αν υπάρχει λόγος να συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας: Στα όριά τους οι εργαστηριακοί γιατροί – «Φτάνει πια η αδικία, το clawback είναι υφαρπαγή»
«Όλα τα εργαστήρια της χώρας, ακτινολόγοι και μικροβιολόγοι, έχουμε έρθει στην Αθήνα. Θέλουμε να βροντοφωνάξουμε» λέει η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαστηριακών Ιατρών
πορεία
Αττική Οδός: Γνώριμοι στις Αρχές για επικίνδυνη οδήγηση οι οδηγοί των 2 μηχανών που έτρεχαν με 250 – Συνελήφθη και ο πατέρας του 27χρονου
O 21χρονος είχε πιαστεί από αστυνομικούς με την ίδια μοτοσυκλέτα να μην υπακούει σε σήμα στάσης τροχονόμου διαφεύγοντας τον έλεγχο, να εκτελεί επικίνδυνους ελιγμούς και να μην φοράει κράνος
Η μία από τις δύο μηχανές που έτρεχαν με πάνω από 250 χλμ στην Αττική Οδό 6
Σπιθαμή προς σπιθαμή οι έρευνες των αστυνομικών στα Βορίζια - Οπλοστάσια και 17 προσαγωγές
Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση για την «εξυγίανση» των Βοριζίων - Έγιναν έλεγχοι σε πάνω από 350 άτομα και αυτοκίνητα - Σκοπός να μαζευτούν τα όπλα που φυλούν οι κάτοικοι και να ταυτοποιηθούν οι εμπλεκόμενοι για το μακελειό
Όπλα 31