Πολιτική

Γιάννης Ραγκούσης: «Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για την Σοφία Νικολάου μετά τη νέα ανάρτηση Πολάκη»

Ο Τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε τη νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την Σοφία Νικολάου και ζήτησε άμεση παρέμβαση εισαγγελέα μετά τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής Χανίων.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι μετά τα στοιχεία που δημοσιοποίησε ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την πρώην Γ.Γ. Αντιεγκληματικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Νικολάου πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. Επίσης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ να πάρουν επίσημη θέση.

Αναλυτικά ο Γιάννης Ραγκούσης ανέφερε:

«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ. Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν έκανε πάντως, κάποια αναφορά στην υπόθεση του Παύλου Πολάκη, καθώς είχε τοποθετηθεί νωρίτερα σήμερα για τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΣΑ σε κοινή του δήλωση με τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο. Στην δήλωση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «άδειαζαν» τον Παύλο Πολάκη για την στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Καιρίδης για Νίκο Δένδια: Όποιος δίνει άλλοθι στη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι άστοχο και ατυχές
«Ε, όχι και να τα ακούμε από έναν επιχειρηματία»» είπε ο βουλευτής της ΝΔ για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας ενώ για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι «το έκανε καλοπροαίρετα»
Ο Δημήτρης Καιρίδης 6
Βολές Νίκου Ανδρουλάκη κατά Κυριάκου Μητσοτάκη για Βενεζουέλα και FIR Αθηνών – Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους αγρότες
Συστηματική εγκατάλειψη των υποδομών κατήγγειλε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την καθήλωση των αεροπλάνων - «Πάθατε Νετανιάχου» ρώτησε τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής
Νίκος Ανδρουλάκης
Η «γαλάζια» κόντρα Καιρίδη - Δένδια συνεχίστηκε και στο καφενείο της Βουλής: «Εγώ δεν είμαι Μπογδάνος» - Το τηλεοπτικό σχόλιο Καιρίδη
Οι δύο άνδρες νωρίτερα, είχαν αντιπαράθεση μέσα στην αίθουσα, με αφορμή ένα σχόλιο του Δημήτρη Καιρίδη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δένδιας και Καιρίδης
27
Επεισόδιο στη Βουλή με Κωνσταντοπούλου, Καιρίδη και Δένδια – Το «άσε μας κουκλίτσα μου» που άναψε «φωτιές»
«Δεν ζητάω συγνώμη… και δεν δέχομαι την υπεράσπιση κανενός» είπε ο Δημήτρης Καιρίδης «αδειάζοντας» τον Νίκο Δένδια που είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα
Δημήτρης Καιρίδης
53