Κόσμος

Η Εύα Καϊλή προσφεύγει στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου

Απορρίφθηκε η έφεση της Εύας Καϊλή, η οποία παραμένει προφυλακιστέα για τη φερόμενη εμπλοκή της στο Qatar Gate, με τους δικηγόρους της να προσφεύγουν στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο του Βελγίου.

«Πήγαμε στον Άρειο Πάγο, γιατί έτσι πετυχαίνουμε απ’ τους δύο μήνες να πάμε στον ένα μήνα για να έχουμε δικαίωμα αίτησης αποφυλάκισης», σημειώνει σε γραπτή δήλωσή του ο συνήγορος υπεράσπισης της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο έκανε δώρο ένα τουφέκι στον Κιμ Γιονγκ Ουν: «Για παν ενδεχόμενο, αν εμφανιστούν εχθροί»
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντρ Λουκασένκο, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Κιμ Γιονγκ Ουν
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και το τουφέκι