Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Έχασε η οικογένεια του πιλότου τη μάχη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ενώ ο 34χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, μπροστά στο μωρό τους στα Γλυκά Νερά, οι εξελίξεις «τρέχουν» για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα, τον Μάιο του 2021.

Όπως δημοσιεύει η thesun.co.uk δικαστήριο της Αθήνας απέρριψε το αίτημα της οικογένειας του πιλότου, για την επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού. Το κοριτσάκι, σήμερα, δύο χρόνια από τη δολοφονία της μητέρας του, ζει με την μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν και την αδερφή της, στις Φιλιππίνες.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, οι Έλληνες παππούδες της Λυδίας -και γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου- θα μπορούν για μία ώρα κάθε εβδομάδα, να επικοινωνούν με την μικρή Λυδία μέσω Skype ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης είπε ότι η εξέλιξη αυτή «είναι αυτό που θέλαμε από κάθε άποψη».

«Το κοριτσάκι θα ζει τώρα ειρηνικά με την αδερφή και την μητέρα της Καρολάιν, στις Φιλιππίνες. Η Λυδία δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη εκεί».

Με την δικαστική απόφαση, μπαίνει οριστικό τέλος στις προσπάθειες της οικογένειας του πιλότου να φέρει την Λυδία πίσω στην Ελλάδα.

Όλα αυτά, την ώρα που ο πιλότος έχει ξεκινήσει προσπάθεια να μειωθεί η ποινή του. Σύμφωνα βέβαια, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν «όσο περισσότερο μείνει στη φυλακή τόσο το καλύτερο»…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1