Κόσμος

Σεβαστούπολη: Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό «απώθησε» επίθεση drone στο λιμάνι

Το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας «απώθησε» σήμερα (22.03.2023) επίθεση με drone στο λιμάνι της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, την χερσόνησο της Ουκρανίας που έχει προσαρτηθεί από τη Μόσχα.

«Ο Στόλος της Μαύρης Θάλασσας απώθησε επίθεση μη επανδρωμένου σκάφους επιφανείας (drone) εναντίον της Σεβαστούπολης», δήλωσε μέσω της εφαρμογής Telegram ο κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ, που έχει διοριστεί από τη Ρωσία.

«Επιχείρησαν να διεισδύσουν στον κόλπο μας, οι ναύτες μας τους έριξαν με ελαφρά όπλα. Η αντιαεροπορική άμυνα έδρασε επίσης», πρόσθεσε o Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ομιλία της μετά τον καρκίνο: Συμβούλεψε επιχειρηματίες να «επενδύσουν στα παιδιά»
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον του Εργατικού Δυναμικού και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να επανεξετάσουν τους χώρους εργασίας τους και να επανακαθορίσουν τις προτεραιότητές τους
Κέιτ Μίντλετον