Ελλάδα

Πέθανε η ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Σταθάτου, η οποία ήταν μια από τις τελευταίες συνεργάτιδες του Βασίλη Λογοθετίδη.

Η είδηση του θανάτου της Ντίνας Σταθάτου έγινε γνωστή από τον Σπύρο Μπιμπίλα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα έφυγε από την ζωή μια από τις τελευταίες ηθοποιούς συνεργάτιδες του σπουδαίου Βασίλη Λογοθετίδη.. Η Ντίνα Σταθάτου, γεννημένη το 1925, στα 98 της έφυγε στο χωριό Μακρυώτικα Πυλαρου της Κεφαλλονιάς ενώ στην βραχύβια πορεία της στο Θέατρο δούλεψε πλάι σε σπουδαίους όπως και με τον Αιμίλιο Βεάκη και οι ρόλοι της στις ταινίες του Λογοθετίδη παραμενουν αξεχαστοι.Αφησε την καριέρα της για να δημιουργήσει οικογένεια.

Κοντά της ήταν ο σύλλογος Ριφόρτσο της Κεφαλλονιάς που πέρυσι την τίμησε με εκδήλωση αφιερωμένη σε αυτήν. Μας ειδοποίησε ο κύριος Ορέστης Καπάτος υπεύθυνος του Συλλόγου. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ από όλους μας», γράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαρισμένη η πρώην κοπέλα του δράστη της δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο - «Το μαχαίρι το είχε πάντα κρυμμένο στην ντουλάπα»
«Τον ένα μήνα που εγώ το γνώριζα, δεν το είχε πάρει κάποτε ούτε μαζί του κάπου(το μαχαίρι)» με το οποίο σκότωσε τον 27χρονο, προσθέτει η πρώην κοπέλα του
Ο 20χρονος δράστης της δολοφονίας του 27χρονου