Κόσμος

Σουδάν: 74 Έλληνες έχουν ζητήσει να απομακρυνθούν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εβδομήντα τέσσερις είναι οι Έλληνες στο Σουδάν που έχουν έρθει σε επικοινωνία με τις προξενικές αρχές της χώρας μας και ζήτησαν να απομακρυνθούν, όπως δήλωσεστον ΣΚΑΙ 100.3 ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Πρόσθεσε ότι “η επιχείρηση απομάκρυνσης αυτών των ανθρώπων θα γίνει όταν υπάρχει ασφάλεια και ασφαλής δίοδος”.

Επεσήμανε πάντως ότι “αυτό δεν ξέρουμε πότε θα συμβεί αλλά είναι και πράγμα που δεν ανακοινώνονται”.

Ο κ. Κατσανιώτης ανέφερε ότι η όλη επιχείρηση απομάκρυνσης δεν θα αφορά μόνο Έλληνες, θα γίνει συντεταγμένα με ένα ευρωπαϊκό σχέδιο, υπό τον συντονισμό της Γαλλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα