Media

Τραννός για Γιώργο Γιαννιά: Τα νούμερά μας είναι ψηλά, λογικό να ζηλεύει και κάποιος

«Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννιάς», λέει ο Τραννός.

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Γιαννιάς, που χαρακτήρισε απαράδεκτο τον στίχο της τραπ μουσικής, απάντησε ο Τραννός.

«Η Ελένη είναι πολύ καλός άνθρωπος και γουστάρω πολύ την ενέργειά της. Όταν κάναμε το βίντεο κλιπ, ήταν ακόμα μυστική η εγκυμοσύνη της κα προσπαθούσα να μην πω τίποτα σε κανέναν, τη βοηθούσα, την κρατούσα», είπε αρχικά ο Τραννός για την Ελένη Φουρέιρα.  

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Γιαννιά, ο Τραννός απάντησε: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννιάς, να σου πω την αλήθεια. Αλλά όλα καλά! Τα νούμερά μας είναι ψηλά, εμείς δουλεύουμε πιο πολύ απ’ όλους, λογικό να ζηλεύει και κάποιος».

Για την εμφάνισή του στο J2US και τα σχόλια που έγιναν για τη φωνή του, ο Τραννός είπε: «Τι σημασία έχει αν έχω ή δεν έχω φωνή;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας