Ελλάδα

Τέμπη: Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος σε τρία στελέχη του ΟΣΕ

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος άσκησε σε τρία στελέχη του ΟΣΕ μετά τις απολογίες τους ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ στη Λάρισα, πρόκειται για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ αλλά και δύο μέλη της Επιτροπής των Μετατάξεων.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (30.05.2023) έρχονται στην Ελλάδα τέσσερις Ιταλοί για την αποκωδικοποίηση του καταγραφικού και ίσως υπάρξουν νέα στοιχεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της χήρας του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ
Ο 60χρονος σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, φέρεται να χορήγησε ηρεμιστικά χάπια στην υπερήλικη μητέρα του, να τη σκότωσε προκαλώντας της ασφυξία και ακολούθως να εβαλε φωτιά στο διαμέρισμα
Δολοφονία της 87χρονης Ελένης Παπαδοπούλου