Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε διαφορετικό ανακριτή θα απολογηθούν οι επτά συλληφθέντες

Η σύλληψη των επτά νέων κατηγορουμένων στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, σηματοδοτεί και το άνοιγμα ενός νέου ανακριτικού κύκλου στην υπόθεση.

Κι αυτό, καθώς η ανάκριση που διενεργήθηκε για τη πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε, ολοκληρώθηκε. Μετά τις τελευταίες διαδικαστικές ενέργειες, η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί πρώτα σε εισαγγελέα και από εκεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για την παραπομπή ή μη των ήδη κατηγορουμένων σε δίκη.

Στόχος των δικαστικών αρχών η υπόθεση να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς, καθώς πολλοί εκ των κατηγορούμενων, άνω των 20 έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι και μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την συμπλήρωση του ανωτάτου ορίου των 18 μηνών.

Προκειμένου να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οι αρχές διαχώρισαν τη δικογραφία και έτσι οι επτά νέοι συλληφθέντες θα απολογηθούν σε διαφορετικό ανακριτή για τις πράξεις που -κατά περίπτωση- αντιμετωπίζουν και είναι γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικη και πορνογραφία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες: Κλείνουν επ’ αόριστον τον Προμαχώνα για τα φορτηγά και από αύριο το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στα Μάλγαρα
Οι αγρότες άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια του Προμαχώνα - Παρατεταγμένα παραμένουν τρακτέρ και αγροτικά οχήματα στα «Πράσινα Φανάρια», όπως και στον κόμβο Δερβενίου
Αγροτικό μπλόκο στα Μάλγαρα
58
15χρονοι έκλεψαν μηχανή στη Θεσσαλονίκη και τραυμάτισαν οδηγό αυτοκινήτου και αστυνομικό
Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι η μηχανή που χρησιμοποιούσαν ήταν κλεμμένο, ενώ ο ένας εκ των δύο ανηλίκων δεν είχε προβεί σε έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
Μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας