Ελλάδα

Επιθέσεις με μολότοφ εναντίον αστυνομικών σε Εξάρχεια και Ζωγράφου

Επιθέσεις με μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (11.06.2023) σε Εξάρχεια και Ζωγράφου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 00:25, μια ομάδα γύρω στα 20-25 άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ εναντίον αστυνομικών που ήταν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Λίγη ώρα αργότερα στη συμβολή των οδών Διδότου και Κωλέτη, μια ομάδα περίπου 40 ατόμων πέταξαν βόμβες μολότοφ σε μια διμοιρία των ΜΑΤ.

Από τις επιθέσεις δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή δύο ατόμων, που στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερα.

Τέλος, γύρω στις 2 τα ξημερώματα στην οδό Κοκκινοπούλου στου Ζωγράφου, άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε αστυνομικούς της ομάδας Δράσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από τη δράση οπαδών μεγάλης ομάδας – Σωρεία κακουργηματικών πράξεων για τους 13 συλληφθέντες
Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακρίτρια ανηλίκων, καθώς ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος, και αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους
Κατασχεθέντα αντικείμενα από τη δράση των οπαδών
2
«Ψάχναμε με φακούς, οι γονείς δεν μας άνοιγαν, δεν ξέραμε τι θα αντικρίσουμε» λέει ο αστυνομικός που βρήκε το μωρό στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη
«Εισβάλαμε στο σπίτι, το σπίτι δεν είχε ρεύμα, ακολουθήσαμε το κλάμα του παιδιού - Οι γονείς κοιμόντουσαν στο δωμάτιο με άλλα τρία ανήλικα ενώ το παιδί έκλαιγε», λέει ο αστυνομικός
Το μπαλκόνι στο οποίο παράτησαν το μωρό οι γονείς του
17
Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι καλλιτέχνες που αποκλείστηκαν στο Ισραήλ - «Πέρασαν πύραυλοι από πάνω μας, είμαστε σε τέσσερα λεωφορεία περίπου 400 Έλληνες»
«Μας έβαλαν σε πούλμαν, δεν ξέρουμε τον προορισμό, στόχος είναι να φτάσουμε στα σύνορα. Μας περιμένουν αεροπορικά αεροσκάφη και boeing», λένε οι Έλληνες καλλιτέχνες για το μακρύ ταξίδι της επιστροφής από τη Μέση Ανατολή
Μανώλης Καραντίνης
1
Ξέσπασε ο Μανιαδάκης στη δίκη για τη Novartis: «Υπήρξε βιομηχανία καταγγελιών εναντίον μου, με διαδοχικές έρευνες – Η καριέρα μου δεν αποκαταστάθηκε ποτέ»
«Μου είπαν ότι θέλουν να καταδικάσουν τη Novartis. Ο Σαράκης μου το είπε και ότι αν καταδικάσουμε την εταιρία θα πάρουμε λεφτά και θα τα φάμε στη Ρωσία»
Δικαστήριο