Media

Αφροδίτη Γραμμέλη για Μέγκι Ντρίο: Δεν αλλάζω τίποτα απ’ όσα είπα, αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω

«Δεν με ενδιαφέρει τι θα μου πει η κυρία Ντρίο», λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μέσα από το «Πρωινό μας», έδωσε την απάντησή της στα όσα είπε η Μέγκι Ντρίο. Η Μέγκι, βέβαια, ανέφερε το όνομα της Έλενας Χριστοπούλου, την οποία προφανώς μπέρδεψε με την Αφροδίτη.

Η Μέγκι Ντρίο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν εκπομπές που δεν θα πήγαινα καλεσμένη, γιατί έχω δώσει συνεντεύξεις και με έχουν σχολιάσει με τον χειρότερο τρόπο. Ήταν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Δεν γίνεται να δίνω συνέντευξη και να λέει η Έλενα Χριστοπούλου ότι “τι μας νοιάζει εμάς η δήλωσή της”. Μη μου πάρεις δήλωση».

«Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα για τη Μέγκι; Εγώ Μέγκι μου, αγάπη μου, δεν έχω πει κάτι τέτοιο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου και η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Εγώ το έχω πει κι έχω πει και χειρότερα».

Η Φαίη Σκορδά είπε: «Της είπε ότι είναι πιο μεγάλη, τι σημαίνει αυτό; Δηλαδή, εμείς που είμαστε πιο μεγάλες από σένα Μέγκι μου, τι πειράζει; Τα σχόλια υπάρχουν, εμείς σε περιμένουμε στην εκπομπή».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε το λόγο στη συνέχεια και είπε: «Εγώ δεν αλλάζω κάτι από αυτά που έχω πει. Αυτά που έχω πει θα μείνουν εκεί. Και η υποκουλτούρα θα μείνει εκεί και αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω. Και είμαι και 30 χρόνια μεγαλύτερή της.

Έχει γίνει ολόκληρο θέμα. Μονίμως βγαίνει μια κοπέλα και μου ζητάει να ανακαλέσω και να ζητήσω συγγνώμη. Μη μας ξανακάνει δήλωση. Εγώ προσωπικά θα ζήσω μια χαρά αν δεν μου ξαναμιλήσει η Μέγκι Ντρίο. Δεν με ενδιαφέρει τι θα μου πει η κυρία Ντρίο.

 

Σέβομαι την άποψή της, αλλά είναι κάτι που δεν θέλω να σχολιάσω. Δεν αλλάζω τίποτα απ’ όσα έχω πει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Λιάγκας κατά Όλγας Κεφαλογιάννη: «4,5 χρονών παιδάκια θα κληθούν να πουν στο δικαστήριο με ποιον περνούν καλύτερα;»
Όπως έγινε γνωστό χθες μέσα από το ρεπορτάζ του newsit.gr, η υπουργός Τουρισμού απουσίαζε από την εκδίκαση της υπόθεσης της επιμέλειας των παιδιών σε δεύτερο βαθμό, λόγω συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου
Ο Γιώργος Λιάγκας
14
Κατερίνα Καινούργιου: Γύρισε στο πλατό μετά από μια μέρα απουσίας - «Ειμαι εδώ, είμαι καλά»
Η παρουσιάστρια του Alpha διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και κοντά στο Πάσχα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή
Η Κατερίνα Καινούργιου
5