Media

Σασμός – επόμενο επεισόδιο: Ο Νικηφόρος, εξοργισμένος για τη φυγή της μητέρας του, αντιδρά απρόβλεπτα

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Σασμός», που θα προβληθεί απόψε, Τετάρτη 14 Ιουνίου, στις 21:00. Αντώνης και Αιμιλία συζητούν για την επανεμφάνιση της Έλενας και την επερχόμενη απειλή…

Επεισόδιο 154: Ο Νικηφόρος μαθαίνει εξοργισμένος για τη φυγή της μητέρας του από το χωριό και αντιδρά απρόβλεπτα.

Ο Παύλος εξομολογείται στη Μαρίνα τη διάθεσή του να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Παράλληλα, η Βασιλική, ευρισκόμενη σε απόγνωση, ζητά κάτι από τη Στέλλα, που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Όταν το ανακοινώσει στο Μαθιό, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Ο Λευτέρης από την άλλη ομολογεί στη Θοδώρα την αλήθεια για τον Οδυσσέα.

Ο Αντώνης και η Αιμιλία συζητούν για την επανεμφάνιση της Έλενας και την επερχόμενη απειλή.

Δείτε το sneak preview:

Δείτε το trailer:

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Σύμβουλος Σεναρίου Β. Χ. Σπηλιόπουλος & ομάδα σεναριογράφων

Επιμέλεια Σεναρίου: Μαίρη Ζαφειροπούλου

Πρωταγωνιστούν: Ορφέας Αυγουστίδης, Δημήτρης Λάλος, Μαρία Πρωτόπαππα, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Στέλιος Μάινας, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Μιχάλης Αεράκης, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Δανάη Παππά, Δημήτρης Αλεξανδρής.
Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.
Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Γιώργος Αμούτζας, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Ευφημία Καλογιάννη, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Στάθης Μαντζώρος, Πέννυ Παπαγεωργίου, Σπύρος Σαραφιανός, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου κ.α.

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σταματά προσωρινά τις εκπομπές στο ραδιόφωνο σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς στη Βιολάντα και στο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ
«Συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλες τις οικογένειές αυτών των γυναικών, αυτών των παιδιών», σημείωσε ο παρουσιαστής
Γρηγόρης Αρναούτογλου