Ελλάδα

Πεύκη: «Νταής» χτυπούσε πόρτες λεωφορείου και έβριζε

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί οδηγοί από δρόμο της Πεύκης το πρωί της Πέμπτης (15.06.2023).

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο newsit.gr, το λεωφορείο 642 που εκτελεί δρομολόγιο από Ηράκλειο μέχρι Πεύκη, περνούσε από δρόμο που είναι στο προκαθορισμένο δρομολόγιό του.

Σε ένα σημείο είχε βγει από πάρκινγκ ένας οδηγός με το αυτοκίνητό του, σε σημείο που να δυσκολεύει τη διέλευση του λεωφορείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οδηγός αρνήθηκε να μετακινηθεί, και υπήρξε ένταση ανάμεσα σε αυτόν και τον οδηγό του λεωφορείου.

Τότε μαινόμενος άρχισε να βρίζει και να χτυπά ξανά και ξανά τις πόρτες του λεωφορείου, με τους άλλους οδηγούς να παρακολουθούν εμβρόντητοι.

Το λεωφορείο κατάφερε να προσπεράσει το «εμπόδιο» του έξαλλου οδηγού και να συνεχίσει την πορεία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Είχε «μπουκάρει» με όπλο σε μεταφορική ο 29χρονος που σκότωσε στο ξύλο τον οδηγό στον Νέο Κόσμο - Οι 8 συλλήψεις και οι 17 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο 29χρονος είχε ξυλοφορτώσει υπάλληλο δημοτικής αστυνομίας πριν 3 χρόνια - Ο διαπληκτισμός έξω από το γυμναστήριο, οι πιθανές κινήσεις του θύματος πριν την καταδίωξη και οι δρόμοι που έχουν μετατραπεί σε «ρινγκ»
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο
24
6.500 κεραυνοί έπεσαν πάνω από στεριά και θάλασσα - Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα την Πέμπτη
Σφοδρά φαινόμενα εκδηλώνονται στα βόρεια και δυτικά τμήματα της χώρας, με τις ισχυρές βροχές και τις καταιγίδες που έχουν κάνει την εμφάνισή τους να έχουν προκαλέσει πλημμύρες
Κεραυνοί