Media

Μαρίνα Καλογήρου: Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι μούσα του Παπακαλιάτη

“Τις περισσότερες φορές δεν με πολυνοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα” είπε η Μαρίνα Καλογήρου.

Η Μαρίνα Καλογήρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στην δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και αν θεωρεί ότι είναι μούσα του. 

Παρότι έχουν περάσει 11 χρόνια από το «Αν», εξακολουθούν να σε αποκαλούν «Μούσα του Παπακαλιάτη». Το θεωρείς τιμητικό ή ότι παραβλέπουν το σύνολο της δουλειάς σου;

Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι. Τις περισσότερες φορές δεν με πολυνοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα. Είναι σημαντικό να ξέρω εγώ τι κάνω για τον εαυτό μου, να είμαι εγώ συνεπής και ευχαριστημένη με εμένα.

Υπάρχουν στιγμές της ζωής σου που θεωρείς ότι σε καθόρισαν;

Αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να το απαντήσω. Είναι πάρα πολλές οι σημαντικές στιγμές στη ζωή μου. Γενικά έχω μία δύσκολη, μία περιπετειώδη ζωή, με πολλές προκλήσεις, κορυφές και πτώσεις. Μαθαίνω, πιστεύω και προχωράω.

Θέατρο, κινηματογράφος ή τηλεόραση; Πού νιώθεις περισσότερο ο εαυτός σου;

Σε όλα. Αρκεί να έχει βάθος η συνεύρεση και σε καλλιτεχνικό και σε ανθρώπινο επίπεδο. Με ενδιαφέρει η πρόθεση μιας δουλειάς και το ήθος των ανθρώπων γύρω μου.

Ποιες συνεργασίες θεωρείς σταθμό στην πορεία σου;

Πρώτος και σημαντικότερος για μένα ήταν και θα είναι ο Θόδωρος Τερζόπουλος και το Θέατρο Άττις. Είναι ο καλλιτεχνικός μου πατέρας. Στη συνέχεια αγαπηθήκαμε με πολλούς ανθρώπους στη δουλειά. Τη Ρέινα Εσκενάζυ, τον Γιώργο Κιμούλη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τον Γιάννη Σμαραγδή, τον Βασίλη Μαυρογεωργίου, τον Πάνο Κούτρα και τώρα τελευταία τον Παύλο Παυλίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Τι γίνεται στα γραφεία του MEGA όταν έρχονται οι αδερφές Μάνδρου: Τα χαμόγελα, οι χειραψίες και οι ευχές
Σε βίντεο που «ανέβασε» το MEGA στο Instagram καταγράφονται οι στιγμές που επικράτησαν στα γραφεία του Μεγάλου Καναλιού όταν εμφανίστηκαν η Ιωάννα και η Χριστίνα Μάνδρου
Η Ιωάννα Μάνδρου (δεξιά) και η Χριστίνα Μάνδρου (αριστερά) στα γραφεία του MEGA
Eurovision 2026: Θρίλερ με τη συμμετοχή του Ισραήλ – Την Πέμπτη η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της χώρας στον διαγωνισμό
Σημειώνεται ότι οι δημόσιοι οργανισμοί ραδιοτηλεόρασης της Σλοβενίας, της Ιρλανδίας, της Ισπανίας και της Ολλανδίας έχουν όλοι τους απειλήσει να μποϊκοτάρουν την εκδήλωση αν τελικά συμμετάσχει το Ισραήλ
Eurovision
8