Πολιτική

Βουλή: Η ΝΔ θα προτείνει για νέους αντιπροέδρους τους Πλακιωτάκη, Γεωργαντά και Μπούρα

Η ΝΔ για πρόεδρο της Βουλής θα προτείνει και πάλι τον Κώστα Τασούλα, ωστόσο γίνονται διεργασίες και επαφές για ποιοι θα είναι οι αντιπρόεδροι.

Φαίνεται μάλιστα να έχουν κλειδώσει τα τρία πρόσωπα για την αντιπροεδρία της Βουλής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον πρώην υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη, τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά και τον βουλευτή Θανάση Μπούρα.

Από το πρωί ο Κώστας Τασούλας έχει κάνει τα πρώτα τηλεφωνήματα, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Βλάχου χωρίς να προχωρά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 7
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 21