Πολιτική

Δικηγόροι Εύας Καϊλή: «Πότε θα σταματήσει αυτό το κυνήγι μαγισσών»;

Αυτό αναρωτιούνται σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή, για την υπόθεση QatarGate και την τροπή που πήραν οι έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση.

«Η έρευνα στο σπίτι -που καθυστέρησε 7 μήνες- από τις βελγικές αρχές στην Ελλάδα, σε στενούς συγγενείς της κυρίας Εύας Καϊλή και σε κάποιες άσχετες εταιρείες, είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση ενός παιδικού κολιέ, που ήταν δώρο των παππούδων στην κόρη της κυρίας Καϊλή, ένα ασημένιο στυλό και δύο διακοσμητικά πιάτα – σουβενίρ» αναφέρουν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή.

«Επιπλέον, όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Εύας Καϊλή έχουν ελεγχθεί αρκετές φορές και είναι πεντακάθαροι. Πόσες αναζητήσεις, πριν βρουν κάτι που δεν θα βρεθεί, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Πόσο καιρό θα συνεχίσει, μέχρι να σταματήσει επιτέλους αυτό το κυνήγι μαγισσών και να κυνηγήσουν τις πραγματικές μάγισσες;

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, είχαν γίνει έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό παρουσία και Βέλγου εισαγγελέα ενώ ερευνήθηκε και το σπίτι της αδελφής της, Μαγδαλένας, στην Κηφισιά, από την οικονομική αστυνομία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Κωνσταντοπούλου υπερασπίστηκε τον Καραναστάση με άγρια επίθεση στον Λαζαρίδη: «Γυμνοσάλιαγκα, λέσι, υποκείμενο»
«Γνωρίζει καλά πώς τον έγλειφε και με έγλειφε από την πρώτη στιγμή. Έλεγε "Διαμαντή τιμάς την επιτροπή", "Διαμαντή σε παρακαλώ", "Διαμαντή σε τιμώ", υπάρχουν και μηνύματα»
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 8
Ένταση στο νοσοκομείο Λαμίας με τον Άδωνι Γεωργιάδη στα εγκαίνια νέου τμήματος
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να σεβαστούν την παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας - «Αν στη θέση του ήταν ένας ιμάμης και ευλογούσε τη Χαμάς, θα τον σέβεστε – γιατί όχι και έναν Ορθόδοξο Μητροπολίτη;»
Σκηνικό έντασης στα εγκαίνια του νέου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας
21
Η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στις κυβερνητικές πηγές – «Η απόλυτη πλειοψηφία δεν μπορεί να είναι μικρότερη των 75»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά σημείο προς σημείο σε όσα ανέφεραν οι κυβερνητικές πηγές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη ψηφοφορία για τον ΟΠΕΠΕΠΕ
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος