Ελλάδα

Βενζίνη: Υψηλές οι τιμές σε Αττική και νησιά – Ξεπερνάει τα 2 ευρώ σε Κυκλάδες και Κρήτη

Το 1,962 ευρώ το λίτρο έχει φτάσει σε όλη τη χώρα ο μέσος όρος της τιμής της βενζίνης, με τις τελευταίες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι μπορεί να κινηθεί ελαφρά προς τα πάνω μέχρι τις 15 Αυγούστου.

Ο μέσος όρος της τιμής της βενζίνης, σύμφωνα με το Καθημερινό Δελτίο Επισκόπησης Τιμών Υγρών Καυσίμων, έχει φτάσει το 1,924 ευρώ το λίτρο στην Αθήνα (Αμόλυβδη 95 οκτανίων) ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας και σε νησιά έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ.

Ωστόσο, η τιμή φαίνεται να βρίσκει «ταβάνι» στα 2,40 ευρώ το λίτρο στα νησιά της Ελλάδας, αφού εκεί εκεί είναι πολύ υψηλά τα κόστη όσον αφορά τους θαλάσσιους εφοδιασμούς για τα βενζινάδικα. Στη Νάξο π.χ. η τιμή της βενζίνης ανέρχεται στα 2,20 ευρώ το λίτρο.

Δείτε αναλυτικά εδώ το Καθημερινό Δελτίο Επισκόπησης Τιμών Υγρών Καυσίμων.

venzini times venzini times

Αξιοσημείωτο είναι ότι το υγραέριο, που είναι το πιο φθηνό καύσιμο, έχει φτάσει στο 0,776 ευρώ το λίτρο στην Αττική ενώ έχει ξεπεράσει το 1 ευρώ το λίτρο σε Λέσβο, Σάμο και Κυκλάδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό