Ελλάδα

Μποτιλιάρισμα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου: Έφτασαν οι επιβάτες στον Κηφισό μετά την πολύωρη ταλαιπωρία

Μετά από σχεδόν 8 ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου που είχε αποκλειστεί λόγω φωτιάς σε βυτιοφόρο με υγραέριο, έφτασαν οι επιβάτες των ΚΤΕΛ στον Κηφισό.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες εκατοντάδες άνθρωποι έχουν φτάσει στα ΚΤΕΛ του Κηφισού μετά το θρίλερ στην Αθηνών-Κορίνθου και περιμένουν ταξί ή οικεία πρόσωπα για τους πάρουν και να μπορέσουν να ξεκουραστούν μετά από ώρες ταλαιπωρίας.

ktel kifisou

Τα πούλμαν είχαν αποκλειστεί και αυτά για αρκετές ώρες στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου που δόθηκε τελικά στην κυκλοφορία γύρω στις 8.30 το βράδυ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται ο 58χρονος Πολωνός που συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Ο Πολωνός αρνείται τις κατηγορίες ενώ έχει κατασχεθεί το κινητό, όπου εντοπίστηκαν φωτογραφίες πολεμικών πλοίων, καθώς και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Ο 58χρονος Πολωνός
Πιέσεις για παράταση του προγράμματος «Προλαμβάνω» από γιατρούς και διαγνωστικά κέντρα
Το πρόγραμμα θεωρείται ζωτικής σημασίας για να εφαρμόζεται η απρόσκοπτη πρόσβαση του πληθυσμού σε προληπτικούς ελέγχους στο διηνεκές, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τα θεμέλια του υγειονομικού συστήματος
Πηγή φώτο: iStock