Ελλάδα

Φωτιά στην Πάρνηθα: «Το στρατόπεδο Καποτά στις Αχαρνές Αττικής ουδέποτε κινδύνευσε» αναφέρει το ΓΕΕΘΑ

Η φωτιά στην Πάρνηθα έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές με το ΓΕΕΘΑ, ωστόσο, να διευκρινίζει ότι ποτέ δεν κινδύνευσε το στρατόπεδο Καποτά. 

Με ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ αναφέρει ότι μικροεστίες από τη φωτιά στην Πάρνηθα στην περίμετρο του στρατοπέδου σβήστηκαν άμεσα από το προσωπικό και δεν επεκτάθηκε λόγω της ενεργειών πυρασφάλειας πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

«Το στρατόπεδο “ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΑΠΟΤΑ” (σ.σ. στις Αχαρνές Αττικής) ουδέποτε κινδύνεψε καθώς οι μικροεστίες φωτιάς στην περίμετρο του κατασβέστηκαν άμεσα από το προσωπικό του και δεν επεκτάθηκαν στις εγκαταστάσεις του, λόγω των προπαρασκευαστικών ενεργειών πυρασφάλειας και ασφάλειας εγκαταστάσεων που είχαν πραγματοποιηθεί εντός του στρατοπέδου, πριν την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου», αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νταλίκα χωρίς εισιτήριο μπλόκαρε την αναχώρηση πλοίου από την Ηγουμενίτσα για την Κέρκυρα
Το πλήρωμα ζήτησε από τον οδηγό της νταλίκας να βγει ώστε να συνεχιστεί η φόρτωση των υπόλοιπων οχημάτων που είχαν εισιτήριο, όμως εκείνος αρνήθηκε, ισχυριζόμενος λόγους υγείας
Το πλοίο Αλκίνοος
Αύριο Παρασκευή η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία - Το Σαββατοκύριακο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
«Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φέτος για τα Πειραματικά, τα Πρότυπα και τα Δημόσια Ωνάσεια σχολεία ήταν περισσότερες από κάθε φορά, καθώς άγγιξαν τις 25.000», τόνισε η Σοφία Ζαχαράκη
Σχολική αίθουσα