Lifestyle

Ο Δημήτρης Μπάσης «υποκλίθηκε» στο ζεϊμπέκικο της κυρά Βαγγελιώς

Σε γνωστό beach bar στο Κίνι της Σύρου, βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής, Δημήτρης Μπάσης, το βράδυ της Παρασκευής (25.08.2023). 

Ο Δημήτρης Μπάσης εντυπωσιάστηκε από το συγκρότημα των Συριανών μουσικών, Γιάννη Σολάρη, Αλέξανδρου Μήτση και Ανδρέα Κόνταρη, ενώ δέχτηκε και ο ίδιος… παραγγελιές από τους θαμώνες, στους οποίους δεν θέλησε να χαλάσει χατίρι. Μεταξύ αυτών και η κυρά Βαγγελιώ, που χόρεψε ζεϊμπέκικο, με τον γνωστό τραγουδιστή να… υποκλίνεται στις χορευτικές της ικανότητες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Χρήστος Δημόπουλος για το παιδί που τον συγκλόνισε: «Εκεί πάγωσα και έκοψα το γύρισμα, δεν ήξερα τι να πω»
«Ποτέ δεν κάναμε προετοιμασία του γυρίσματος, δεν ρωτούσα τους γονείς να μου πουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού τους» είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δημόπουλος
Ο Χρήστος Δημόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης