Lifestyle

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου: Ο θρησκευτικός γάμος και η βάφτιση της κόρης της

Με… παπά και με κουμπάρο παντρεύτηκαν, την Κυριακή (27.08.2023) η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης. Το ζευγάρι βάφτισε και την κορούλα του.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, αλλά μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους αποφάσισαν να κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο, έχοντας δίπλα τους συγγενείς και καλούς τους φίλους.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στο γάμο της γνωστής ηθοποιού με τον νευροχειρούργο σύζυγό της ήταν ήταν και η συνάδελφος της νύφης, Μαριλένα Ράδου, η οποία ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram τον ρομαντικό χορό του ζευγαριού μετά την τελετή.

«All of me» του John Legend ήταν το τραγούδι που επέλεξαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης για τον πρώτο τους χορό.

 

Το ζευγάρι είχε κάνει πολιτικό γάμο, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της κόρης τους από τη Σιέρα Λεόνε.

Τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της γνωστής ηθοποιού ανέβασε η επιχειρηματίας Δήμητρα Λαζαράτου, με την ηθοποιό να στέκεται στο πλευρό του συζύγου της και να λάμπει από ευτυχία.

dimitropoulou gamos

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης ονόμασαν την κορούλα τους Εύα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός
Νεκτάριος Σφυράκης: «Ο Χρήστος Μάστορας στη συναυλία ουσιαστικά είπε “ψηφίστε Έντι Ράμα”»
«Καλά έκανε και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με την συναυλία του Χρήστου Μάστορα στην Αλβανία
Νικόλαος Σφυράκης