Ελλάδα

Βαρβιτσιώτης για επιβάτη Blue Horizon: Ο 36χρονος που πνίγηκε είχε επιβιβαστεί νωρίτερα και προσπαθούσε να ξαναμπεί

Ο άτυχος 36χρονος που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα στο λιμάνι του Πειραιά ήταν ήδη επιβάτης του πλοίου, στο οποίο προσπαθούσε να ξαναμπεί, σημείωσε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 μίλησε για το θάνατο του 36χρονου Αντώνη, λέγοντας πως ο άνδρας είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο και για άγνωστο λόγο είχε κατέβει. Ωστόσο, προσπάθησε να ξαναμπεί λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Κρήτη.

Μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο στην θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί σχεδόν αμέσως από τα απόνερα του πλοίου.

Ο ίδιος σημείωσε πω δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τη φρίκη. Όπως ήταν στον καταπέλτη βρισκόντουσαν δύο μέλη του πληρώματος, ενώ σημείωσε πως ευθύνη έχει και ο καπετάνιος του πλοίου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν και άλλα όπλα το σπίτι του ενός συλληφθέντα για τη δολοφονία του Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα
Ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται και για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Γιάννη Λάλα - Φωτογραφία με το λευκό Yaris που χρησιμοποίησαν για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου
Όπλα
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 90χρονος ακινητοποίησε σκύλο με χαρτοταινία και τον έθαψε ζωντανό
Ο σκύλος τελικά σώθηκε και στον 90χρονο που συνελήφθη επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα ύψους 30.300 ευρώ - «Το έκανα για να μην υποφέρει», είπε ο ηλικιωμένος
Σκύλος
Ανανεώθηκε πριν 50 λεπτά
9