Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Τρίτη μέρα χωρίς νερό ο Βόλος

Δεν έχει προηγούμενο η κατάσταση στον Βόλο με την πόλη να είναι θαμμένη στη λάσπη από την κακοκαιρία Daniel, ενώ για τρίτη μέρα οι κάτοικοι δεν έχουν νερό. 

Η κακοκαιρία Daniel διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της… Δρόμοι καταστράφηκαν, έγιναν κατολισθήσεις, νοικοκυριά είναι για μέρες χωρίς ρεύμα αλλά η μεγαλύτερη δυσκολία έρχεται από τις ζημιές στο δίκτυο υδροδότησης που έχει διαλυθεί.

Οι αρχές του Βόλου απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, ενώ για τρίτη ημέρα είναι κομμένο και το ρεύμα σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Βόλου. Δεν υπάρχει ίντερνετ, ούτε κάποιος τρόπος επικοινωνίας. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε μέχρι τις 13.00, ενώ οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους.

Στο Πήλιο όλα τα χωριά είναι αποκλεισμένα, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση αποκατάστασης της γέφυρας στον δρόμο προς το νότιο Πήλιο από τον στρατό.

Τραγική είναι η κατάσταση στη Ζαγορά, όπου, πέρα από τις υποδομές, καταστράφηκαν όλες οι καλλιέργειες. Όπως λένε οι κάτοικοι, δεν έχει μείνει μήλο πάνω στα δέντρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαθητές ισχυρίζονται ότι είδαν την 16χρονη Λόρα στου Ζωγράφου - «Της δείξαμε φωτογραφία και άρχισε να τρέχει»
Εκμυστηρεύτηκαν σε καθηγήτριά τους ότι την είδαν να ψωνίζει από σούπερ μάρκετ και όταν της μίλησαν, τους είπε πως δεν μιλάει ελληνικά
Η 16χρονη Λόρα
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά
Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των φίλων του Άγγελου που δολοφονήθηκε στις Σέρρες - «Τον χτυπούσε με γροθιές και γονατιές σε όλο το σώμα»
Οι φίλοι του, στις καταθέσεις τους. περιγράφουν καρέ - καρέ τις τελευταίες στιγμές του Άγγελου και τη βιαιότητα με την οποία τον χτυπούσε ο 15χρονος
Σέρρες 9
«Έδρασαν ύπουλα, πρέπει να ντρέπονται» λένε οι δύο αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας για τα βανδαλισμένα τρακτέρ τους
Η ζημιά είναι μεγάλη αναφέρουν οι αγρότες τονίζοντας ότι θα κινηθούν νομικά και παράλληλα ζητούν να ανοίξουν οι κάμερες που βρίσκονται στον αυτοκινητόδρομο για να αποκαλυφθούν οι δράστες του βανδαλισμού
Σκασμένα λάστιχα τρακτέρ
27