Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές που «αλλαξοπίστησαν» – Ποιοι στηρίζουν τον Κασσελάκη και απαρνήθηκαν την Αχτσιόγλου

Οι εξελίξεις είναι πολλές στον ΣΥΡΙΖΑ με τα στρατηγεία των δυο μονομάχων, του Στέφανου Κασσελάκη και της Έφης Αχτσιόγλου να μετρούν δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr εντός της ημέρας αναμένεται άλλοι δυο βουλευτές να προχωρήσουν σε δήλωση στήριξης του Στέφανου Κασσελάκη έναντι της Έφης Αχτσιόγλου ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Ήδη, στρατόπεδο έχουν αλλάξει ο Γιώργος Καραμέρος, η Έλενα Ακρίτα και ο Χάρης Μαμουλάκης. Ειδικά ο τελευταίος μπορεί να ήταν στην πλευρά του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά ενώ θεωρούνταν πιο πιθανό να στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου τελικά πέρασε στην πλευρά Κασσελάκη.

Ο ρόλος του Νίκου Παππά

Την ίδια ώρα ειδικά στο επιτελείο του κ. Κασσελάκη μετρούν «κουκιά». Οι συσκέψεις είναι διαρκείς και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα ηνία σε οργανωτικό επίπεδο έχει πάρει ο Νίκος Παππάς ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο στην χθεσινή δήλωση στήριξης στον Στέφανο Κασσελάκη. Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο κ. Παππάς θεωρεί θέμα τιμής για τον ίδιο να συμβάλλει στην εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στενοί συνεργάτες του κ. Παππά «ξεψαχνίζουν» τα παλαιά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που επικαιροποιώντας τα στοιχεία τους αποφάσισαν να μεταβούν στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή.

Η διαδικασία της επικαιροποίησης των στοιχείων των παλαιών μελών πήρε παράταση και θα ολοκληρωθεί σήμερα στις έξι αντί για τις 4 το απόγευμα που ήταν αρχικά.

Οι πληροφορίες θέλουν να έχουν επικαιροποιήσει τα στοιχεία τους μέχρι στιγμής (13:30) περί τα 6.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
328
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19