Κόσμος

Ιταλία: Άγριο ξύλο μεταξύ σερβιτόρων και πελατών σε καφέ στη Βενετία

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο εξωτερικός χώρος καφέ στην Βενετία της Ιταλίας την περασμένη εβδομάδα όταν σερβιτόροι πιάστηκαν στα χέρια με πελάτες και το ξύλο έπεσε βροχή.

Το ξύλο ξεκίνησε όταν κάποιοι από τους σερβιτόρους στο καφέ της Βενετίας στην Ιταλία άρχισαν να τσακώνονται λεκτικά αρχικά με πελάτη, χωρίς να έχει διευκρινιστεί τι οδήγησε στην κόντρα μεταξύ τους, ενώ το προσωπικό της καφετέριας αρνήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ για το περιστατικό.

Λίγο μετά όμως, το σκηνικό άλλαξε και τα λόγια… αντικατέστησαν οι γροθιές και οι καρεκλιές και άρχισε το άγριο ξύλο.

Κάποιοι από τους σερβιτόρους πιάστηκαν στα χέρια με τον πελάτη που είχε ξεκινήσει η φασαρία και άλλους πελάτες και το καφέ της εμβληματικής πόλης της Ιταλίας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Η συμπλοκή στο Καφέ Chioggia της Βενετίας καταγράφηκε σε βίντεο που έφερε στο φως η ιταλική Corriere del Veneto, η οποία αναφέρει ότι στον καυγά ενεπλάκησαν 7 σερβιτόροι και 4 πελάτες.

 

Η New York Post ανέφερε ότι το βίντεο κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα μια αυτόπτης μάρτυρας, που ακούγεται να λέει με τρόμο: «Τι γίνεται;» παρακολουθώντας το ξύλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3