Ελλάδα

Γιάννης Ιωαννίδης: Την Παρασκευή η κηδεία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης – Η επιμνημόσυνη δέηση στη Βούλα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη. Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής του μπάσκετ «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα υγείας.

Στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης θα κηδευτεί την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Παραμονή της ταφής, την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση στον Άγιο Ιωάννη Βούλας, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ συγγενείς, φίλοι και γενικά άνθρωποι του αθλητισμού, που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για την εξόδιο ακολουθία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα οι 16 συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση – Το «κόκκινο βαρέλι με τις ελιές» και το «καφεδάκι»
Οι εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που οδήγησαν στη σύλληψη των 16 ατόμων, πραγματοποιήθηκαν σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Μυλοποτάμου και Αγίου Νικολάου
Στα δικαστήρια οι συλληφθέντες
Αυτό είναι το σημείο που βρέθηκε η σορός του άτυχου Αλέξη Τσικόπουλου
«Ίσως να είδε κάποια εκκλησία και να νόμιζε πως βρίσκεται κοντά στο αυτοκίνητό του. Είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζουμε» σημείωσε ο πρόεδρος της Ομάδας Εθελοντών Εκτάκτων Αναγκών Καντάνου, κ. Καπαρουδάκης
Το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος γιατρός