Πολιτική

Δημοτικές εκλογές 2023 – Δήμος Πειραιά: Ο Γιάννης Μώραλης ψήφισε στο 10ο Γυμνάσιο

Το εκλογικό του δικαίωμα στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές άσκησε νωρίτερα σήμερα (8.10.2023) ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, στο 10ο Γυμνάσιο της πόλης.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, που διεκδικεί την επανεκλογή του στον Δήμο Πειραιά, δήλωσε ότι «σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα καθώς ολοκληρώνεται και στον Πειραιά η εκλογική διαδικασία, μια κορυφαία στιγμή δημοκρατίας. Εύχομαι να αυξηθεί η συμμετοχή και θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ψηφίσει.

Είμαι απολύτως αισιόδοξος ότι οι Πειραιώτες θα εμπιστευθούν τον Πειραιά Νικητή για μια τρίτη θητεία, αναγνωρίζοντας την εμφανή πρόοδο που έχει γίνει στην πόλη, αλλά και γιατί πιστεύω πως είμαστε η μόνη δύναμη, η οποία μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα που είναι υπαρκτά ακόμα, όπως και σε κάθε μεγάλη πόλη».

moralis ekloges peiraias

Τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά συνόδευσε η κόρη του.

moralis ekloges peiraias

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου