Κόσμος

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εγκαταλείπουν την Ιεριχώ 35 Έλληνες τουρίστες – Βρέθηκε πτήση για να γυρίσουν

Προς τη λήξη του οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το θρίλερ με τους Έλληνες τουρίστες στην Ιεριχώ. Βρέθηκαν και εκείνοι στη μέση του πολέμου που ξέσπασε ανάμεσα στο Ισραήλ και τις ισλαμιστικές οργανώσεις της Χαμάς και της Χεζμπολάχ.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr, στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου, 35 Έλληνες τουρίστες ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από την Ιεριχώ, προκειμένου να ξεφύγουν από την εμπόλεμη ζώνη μεταξύ του Ισραήλ και των Χαμάς – Χεζμπολάχ.

Οι 35 Έλληνες τουρίστες ενημερώθηκαν από τις αρμόδιες αρχές ότι υπάρχει πτήση για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Η υπεύθυνη του ταξιδιωτικού γραφείου, Δήμητρα Σφέκτου που βρίσκεται μαζί τους αυτή τη στιγμή και συντονίζει τη διαδικασία επαναπατρισμού, ενημερώθηκε από την πρεσβεία ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε αεροπλάνο για πτήση προς τη χώρα μας.

ISRAEL Jericho REUTERS

Αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν οδικώς στο κοντινότερο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την υπεύθυνη του ταξιδιωτικού γραφείου, όλοι οι Έλληνες τουρίστες είναι καλά στην υγεία τους και περιμένουν τη στιγμή που θα πατήσουν ξανά το πόδι τους σε ελληνικό έδαφος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό
Νικολά Σαρκοζί: Στις 10 Νοεμβρίου θα εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην προέδρου της Γαλλίας
Το Ποινικό Δικαστήριο του Παρισιού τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια κάθειρξης, κρίνοντας τον ένοχο για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του από το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι το 2007
Νικολά Σαρκοζί