Πολιτική

Κασσελάκης για Μπέο: Η Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της επιτέλους – Προανήγγειλε στήριξη σε Δούκα

«Παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει και σε αυτό το θέμα τη δουλειά της, επιτέλους». Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για την κατάπτυση δήλωση του Αχιλλέα Μπέου «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που…δες;».

«Δεν έχω πολλά να πω. Θα παροτρύνω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και σε αυτό το θέμα επιτέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον Αχιλλέα Μπέο, κατά τις δηλώσεις του με φόντο τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

« Σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα μας να έχει μία νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη», σημείωσε ο κ. Κασσελάκης και υπογράμμισε: «η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει από αύριο». 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 9
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
Καρανίκας για Επιστημονικό συμβούλιο Τσίπρα: Ακραία θλίψη – Θεωρεί ότι είμαστε χαζοί
Ο Τσίπρας δεν έχει πολιτικά στελέχη από τον παλιό ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το ραδιούργο του γραφείο που τον οδηγεί από ήττα σε ήττα τα τελευταία χρόνια και όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις
Νίκος Καρανίκας 13