Πολιτική

Συνάντηση Δούρου με τον Ισραηλινό πρέσβη

Συνάντηση με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα Νόαμ Κατς είχε η τομεάρχης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου σήμερα, Σάββατο (14.10.23). 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το τετ-α-τετ της Ρένας Δούρου με τον πρέσβη του Ισραήλ, «αντικείμενο της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί για τις εξαιρετικά ανησυχητικές εξελίξεις στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη και να μεταφέρει διά ζώσης τις θέσεις που εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τελευταίες ανακοινώσεις του».

Η κ. Δούρου υπογράμμισε «την επιτακτική ανάγκη: προστασίας των αμάχων, αποτροπής της δημιουργίας ανθρωπιστικής κρίσης και εξασφάλισης της ειρήνης με επιστροφή στην διπλωματία και σεβασμό του διεθνούς δικαίου».

Την τομεάρχη συνόδευσαν ο διπλωματικός σύμβουλος στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βαγγέλης Καλπαδάκης και η σύμβουλός της, Ελένη Τσερεζόλε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
«Η Ελλάδα παραμένει προσηλωμένη στις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και επιθυμεί, πάντοτε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, να συνεχίσει τον δομημένο διάλογο με την Τουρκία»
Η Αθήνα απαντά στον Φιντάν: Η οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας μία και μόνη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας
Άγριος καβγάς Καιρίδη – Τζανακόπουλου στη Βουλή: «Δεν μας παρατάς», «τον παραδίδω στην χλεύη του ελληνικού λαού»
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος άφησε αιχμές με τον Δημήτρη Καιρίδη να κάνει λόγο για «ακρότητες», διερωτώμενος αν η κριτική εντάσσεται στο rebranding του Αλέξη Τσίπρα
Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής