Πολιτική

Αποτελέσματα εκλογών – Δημήτρης Κουρέτας: Θα κάνουμε αντιπεριφερειάρχη στις Σποράδες

«Θα κάνουμε αντιπεριφερειάρχη στις Σποράδες» είπε μεταξύ άλλων ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, μιλώντας για τα αποτελέσματα των εκλογών που τον έβγαλαν νικητή.

Και ο κύριος Κουρέτας εξήγησε: «Δε μπορεί να πνίγονται από το βάρος ενός μεγάλου νομού, εννοώ οι Σποράδες. Είναι μια περιοχή που έχει τεράστια συμμετοχή στο ΑΕΠ και ανάλογα με αυτή τη συμμετοχή θα πρέπει να απολαύσει και κάποια προνόμια».

«Υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια αλλά θα τα δείτε σιγά – σιγά…» είπε ο κύριος Κουρέτας μιλώντας στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι δε μπορεί να πανηγυρίσει για τη νίκη του καθώς «η Θεσσαλία είναι μια πληγή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύριο, Δευτέρα, η ενίσχυση των 250 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους – Καταβάλλεται νωρίτερα του προγραμματισμένου
«Θα είναι η πρώτη μιας σειράς αυξήσεων που θα δουν στα εισοδήματά τους, καθώς από τον Ιανουάριο θα δουν αύξηση στις αποδοχές τους τόσο λόγω της μείωσης των φορολογικών συντελεστών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 197
Τέμπη: Τον Δεκέμβριο οι απολογίες Τριαντόπουλου, Αγοραστού και των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων για το «μπάζωμα»
Αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις για λάθη και παραλείψεις στο σημείο της τραγωδίας, τις κρίσιμες πρώτες ώρες μετά το δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο χώρος και να χαθούν κρίσιμα αποδεικτικά στοιχεία
Τέμπη
Τελευταία προδημοσίευση για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα - «Υπέγραψα έναν επώδυνο συμβιβασμό, αλλά έθεσα τα θεμέλια για οριστική έξοδο από τα Μνημόνια»
«Το “Μύθοι και Αλήθειες” είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο με ιδιαίτερη σημασία. Η ουσία όσων περιγράφω σε αυτό το κεφάλαιο, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με παρακίνησαν να γράψω την “Ιθάκη”»
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα 21
Η ΝΔ εκλέγει την Κυριακή τον «κομματικό στρατό» της με το βλέμμα στο συνέδριο της άνοιξης: Στις κάλπες πάνω από 120.000 πολίτες
Αυτές οι εσωκομματικές εκλογές έχουν και μία ακόμη ιδιαιτερότητα, πραγματοποιούνται σε ένα περιβάλλον μετά τη διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά, με ζωηρά τα σενάρια για ίδρυση νέου κόμματος
τα γραφεία της ΝΔ