Ελλάδα

Αμπελόκηποι: Ιερέας ξυλοκόπησε την παπαδιά μπροστά στα παιδιά τους

Σοκάρει το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στους Αμπελόκηπους, όπου ένας 62χρονος ιερέας ξυλοκόπησε τη 49χρονη παπαδιά. 

Όπως κατήγγειλε η ίδια η παπαδιά στο ekklisiaonline.gr, το απόγευμα της Τετάρτης (08.11.2023), είχαν έναν έντονο καβγά και εκείνος την χτύπησε βίαια, την άρπαξε από το λαιμό και την χτύπαγε στον τοίχο μπροστά στα δύο από τα τρία ανήλικα παιδιά τους.

Η παπαδιά έχασε τις αισθήσεις της από τα χτυπήματα και με τη συνδρομή της αδερφής της και γειτόνων διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καζαντζάκης: Ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως – Εξήντα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του «γιου του Ψηλορείτη»
«Στις κουβέντες μας "ο προδότης των ελληνικών θεσμών" λαχταρούσε αδιάκοπα για την Ελλάδα, "ο άθεος" αγωνιούσε να βρη και να σώση τον Θεό του, "ο ανήθικος" φλεγόταν από Αρετή, "ο πουλημένος κουκουές" ήταν φλογερός εραστής της Ελευθερίας»
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Νιόνιο της - Συντετριμμένη η οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου έφτασε στη Μητρόπολη
Ο Νιόνιος που «έχτισε» το δικό του ρεύμα στη νέα ελληνική μουσική και «πάντρεψε» παραδοσιακές μελωδίες με δυτικές νότες δεν είναι πια εδώ και όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς της
Διονύσης Σαββόπουλος