Συμβαίνει τώρα:
Καραμπόλα τριών αυτοκινήτων στην Αττική Οδό, στο ύψος της Κύμης - Καθυστερήσεις προς Ελευσίνα
Ελλάδα

Πόλα Ρούπα: Πώς τα ισόβια έγιναν 8,5 χρόνια και αποφυλακίστηκε

Η Πόλα Ρούπα εξέτισε μεικτή φυλακή 13,5 χρόνια δηλαδή, 8,5 χρόνια μέσα στη φυλακή στα οποία προστίθεται το χρονικό διάστημα της προσωρινής κράτησης κι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το Δικαστικό Συμβούλιο των φυλακών της Θήβας έκανε δεκτή την αίτησή της για υφ’ όρων απόλυση και δεν έπαιξε ρόλο ότι είναι μητέρα ανήλικου τέκνου, όπως τονίζει σε δήλωση της, η δικηγόρος της, Κίκιρη Μαριζάνα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της, Πόλα Ρούπα, Μαριζάνα Κίκιρη, «ορθώς εφαρμόστηκε το άρθρο 105 Β του ΠΚ, πράγμα που δεν εφαρμόστηκε κακώς στην περίπτωση του συντρόφου της Νίκου Μαζιώτη και που πρέπει να εφαρμοστεί και να σταματήσει να υφίσταται ένα καθεστώς εξαίρεσης. Επίσης, να σημειωθεί, ότι στην υφ’ όρο απόλυση δεν προβλέπεται πουθενά στο νόμο, απόλυση λόγω μητρότητας ανηλίκου».

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μαζιώτης συνεχίζει να κρατείται στις φυλακές Δομοκού παρά τις τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης, που έχει κάνει το τελευταίο χρόνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τη μητέρα της Κυριακής Γρίβα - «Το παιδί μου βιάστηκε 2 μηνών έγκυος από τον δολοφόνο της και απέβαλε»
«Πρόλαβε να βγάλει στο κορμί της Κυριακής μου 7 φορές το μαχαίρι. Το κορίτσι μου πάλεψε ακόμη και την τελευταία της στιγμή», είπε η μητέρα της
Η Κυριακή Γρίβα
8