Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν θεωρώ σωστό να μιλάω για εκείνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έγιναν πολλά τα οποία δεν γνωρίζετε εσείς», λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε για το εξώδικο που έστειλε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η ίδια, ωστόσο, δεν θέλησε να πει πολλά, καθώς όπως τόνισε, η Ευρυδίκη δεν μπορεί να της απαντήσει.

«Εφόσον έχει σταλθεί το εξώδικο και το έχει λάβει και δεν θα ξαναμιλήσει για εμένα, κι εγώ δεν θεωρώ σωστό να μιλάω για εκείνη», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε στη συνέχεια: «Είναι πάρα πολλά αυτα που έγιναν, εγώ δεν εκθέτω ανθρώπους. Έμπαιναν λιθαράκι – λιθαράκι.

Άκουγα πράγματα που δεν ίσχυαν από την Ευρυδίκη, οπότε είπα φτάνει, μπορεί να ακούσω κι άλλα που δεν ισχύουν και δεν θα ήθελα. Έστειλα το εξώδικο για να μην ξαναμιλήσει για μένα».

Κλείνοντας, η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: «Γνωρίζω κάποια πράγματα που εσείς δεν γνωρίζετε. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για την Ευρυδίκη, γιατί η ίδια δεν μπορεί να μιλήσει και να απαντήσει γιατί της έχω στείλει το εξώδικο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Αναστασία Γιούσεφ για την εγκυμοσύνη της: Νιώθω ότι έχω κάνει μία αναβάθμιση σαν γυναίκα και ολοκληρώνομαι
«Νιώθω ολοκληρωμένη, πολύ χαρούμενη με αυτό, λίγο αγχωμένη, αλλά νομίζω ότι τα έκανα όλα στη ζωή μου, αυτά που ήθελα να καταφέρω και ήταν η κατάλληλη στιγμή» προσθέτει
Αναστασία Γιούσεφ