Media

Νατάσσα Μποφίλιου για Πρωτοψάλτη: Είναι επικίνδυνη η λογοκρισία της τέχνης

“Η γνώμη μου είναι ότι τα τραγούδια γράφονται πάντα σε ένα ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο κι αντικατοπτρίζουν αυτό που συνέβαινε τότε” είπε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Το δικό της σχόλιο έκανε σε δηλώσεις της η Νατάσσα Μποφίλιου για την αόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη “χοντρή” από το τραγούδι “Άδωνις”.

“Αν η Άλκηστις ένιωσε ότι πρέπει να κάνει αυτό, καλώς έκανε και το έπραξε. Η γνώμη μου είναι ότι τα τραγούδια γράφονται πάντα σε ένα ιστορικό, κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο κι αντικατοπτρίζουν αυτό που συνέβαινε τότε” είπε αρχικά η Νατάσσα Μποφίλιου.

“Είναι λιγάκι επικίνδυνο η λογοκρισία της τέχνης σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, βγάζοντάς την δηλαδή από την εποχή, από το πως γράφτηκε αυτό, πως ήταν το πλαίσιο.

Θεωρώ όμως ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να δρουν ελεύθεροι” κατέληξε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Hotel Elvira: Το υπουργείο Τουρισμού ανακοινώνει διαγωνισμό για το καλύτερο σποτ και η Ελβίρα ξεκινά δουλειά
Ο Φίλιππος αποδεικνύεται ανεπίδεκτος στα μαθήματα φλερτ, οπότε η Ντίνα αποφασίζει να δημιουργήσει έναν ψεύτικο λογαριασμό μιας κοπέλας στο διαδίκτυο προκειμένου να τον εξασκήσει
Hotel Elvira
Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: «Κόρναρε, με παίρνει τηλέφωνο, άρχισε να κλαίει και να χτυπιέται»
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον γιο τους, Άγγελο, ο οποίος είναι σεφ στο εξωτερικό και την κόρη τους, Εβελίνα Νικόλιζα, που συμμετείχε σε τηλεοπτικές εκπομπές
Λευτέρης Νικόλιζας και Μπέσσυ Αργυράκη