Πολιτική

Ακρίτα για τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα τα καταφέρουμε»

«Θα τα καταφέρουμε» είναι το μήνυμα της Έλενας Ακρίτα για τη διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα τα καταφέρουμε», γράφει η Έλενα Ακρίτα στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Νωρίτερα, με «σκληρή γλώσσα» μίλησε για το μπαράζ αποχωρήσεων από το κόμμα και ο Παύλος Πολάκης.

«Όπως λέει και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι δύσκολο, να πεις μια γνώμη για μία διάσπαση που γίνεται, επειδή οι ηττημένοι της δημοκρατικότατης εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας νέου προέδρου, από την επόμενη ημέρα άρχισαν να υπονομεύουν και οδήγησαν με συνειδητό και σχεδιασμένο τρόπο στην αποχώρησή τους, τώρα», δήλωσε ο Παύλος Πολάκης για την έξοδο της ομάδας Αχτσιόγλου, μιλώντας από το περιστύλιο της Βουλής.

«Ουσιαστικά βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους στο αντι-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, ως κόμμα μιας χρήσης που θα περάσει όπως και τα προηγούμενα στη λήθη της ιστορίας», είπε ο ίδιος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 46
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δύο αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας έριξαν σήμερα 8,5 τόνους τροφίμων στη Γάζα – Δείτε βίντεο
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την άμεση διακοπή των εχθροπραξιών, την απελευθέρωση των ομήρων και την ανεμπόδιστη ροή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα»
Τα αεροπλάνα που πέταξαν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
46