Συμβαίνει τώρα:
Ελλάδα

ΟΠΕΚΑ Α21 – Επίδομα Παιδιού: Η πλατφόρμα ανοίγει ξανά στις 22 Δεκεμβρίου

Στις 22 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη και πάλι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το Α21-Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή έως τις 15 Ιανουαρίου 2024.

Ειδικότερα, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει για το επίδομα παιδιού: «Λόγω των αναγκαίων τεχνικών επεξεργασιών για την καταβολή τόσο του έκτακτου επιδόματος αλληλεγγύης κατά την 22η Δεκεμβρίου, όσο και λόγω του γεγονότος ότι την ίδια ημέρα θα γίνει και η καταβολή της 6ης δόσης του επιδόματος παιδιού, δεν θα είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων έτους 2023 και πάλι, στις 22 Δεκεμβρίου και έως την 15η Ιανουαρίου 2024. Σημειώνεται ότι όσοι δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις στην προαναφερθείσα χρονική περίοδο, θα λάβουν και την έκτακτη επιδότηση του Επιδόματος Αλληλεγγύης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη Φιλιππίδη: Την Παρασκευή και τη Δευτέρα η απολογία του ηθοποιού – Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης εφέτη
Ο συνήγορος υπεράσπισης της πρώτης καταγγέλλουσας Ζαχαρίας Σαλούστρος ζήτησε την πρόοδο της δίκης και την απόρριψη των αιτημάτων για διακοπή ή και αναβολή της ακροαματικής διαδικασίας
Πέτρος Φιλιππίδης
Με τραύμα στο μάτι ο 19χρονος ψυκτικός από την έκρηξη στο νοσοκομείο Σερρών - Μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη
Ο 19χρονος πραγματοποιούσε εργασίες συντήρησης ψυγείων στο νοσοκομείο Σερρών μαζί με έναν 47χρονο συνάδελφό του, ο οποίος και έχει τραυματιστεί ελαφρά στα χέρια
Πυροσβέστες
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
17