Κόσμος

Η ζωή του Ντόναλντ Τραμπ γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Σεμπάστιαν Σταν

Ταινία για τη ζωή του Ντόναλντ Τραμπ ξεκίνησε να γυρίζεται στις ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή των Σεμπάστιαν Σταν, γνωστό ως «Winter Soldier» στο σύμπαν της Marvel.

Ο Σεμπάστιαν Σταν θα υποδυθεί τον Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία του βραβευμένου Ιρανού σκηνοθέτη Χάμζα Αμπάσι  με τίτλο «The Apprentice».

Το πρωταγωνιστικό καστ συμπληρώνουν ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα Τζέρεμι Στρονγκ και η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα.

Ως μία «εξερεύνηση δύναμης και φιλοδοξίας σε έναν κόσμο διαφθοράς και εξαπάτησης» το «The Apprentice» θα επικεντρωθεί στο ξεκίνημα του Τραμπ, την εποχή που δραστηριοποιείτο στον κατασκευαστικό κλάδο στη Νέα Υόρκη, στις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Επίσης θα ρίξει φως στη σχέση του με τον διαβόητο δικηγόρο Ρόι Κον ο οποίος ήταν ο μέντοράς του.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, πρόκειται για «μια ιστορία μέντορα-προστατευόμενου που περιγράφει την προέλευση μιας αμερικανικής δυναστείας» και «αποκαλύπτει το ηθικό και ανθρώπινο κόστος μιας κουλτούρας που ορίζεται από νικητές και ηττημένους».

Η παραγωγή ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα και σύμφωνα με πηγές στο Deadline ο Τζέρεμι Στρονγκ θα υποδυθεί τον διάσημο δικηγόρο ενώ η υποψήφια για Όσκαρ Μπακάλοβα θα ενσαρκώσει την πρώτη σύζυγο του Τραμπ, Ιβάνα.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γκάμπριελ Σέρμαν, γνωστός για το βιβλίο «The Loudest Voice in the Room» που κυκλοφόρησε το 2014 και παρουσιάζει την ιστορία του ιδρυτή του καναλιού «Fox News» Ρότζερ Έιλς. Το βιβλίο μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη το 2019 με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια στην Ευρώπη: Η ΕΕ επιβεβαιώνει hacking, αλλά αποσύρει κάθε αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό
Αν και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας επιβεβαίωσε ότι τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση, αφαίρεσε από την ανακοίνωσή της κάθε ρητή αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό τύπου ransomware
Επιβάτες στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου 1
Η χήρα του Τσάρλι Κερκ, Έρικα, θυμάται τη στήριξη της Ούσα Βανς μετά την δολοφονία του: «Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν να ακούσω»
Η Έρικα Κερκ εξομολογήθηκε στη σύζυγο του Τζέι Ντι Βανς ότι δεν ήξερε πώς θα καταφέρει να αντέξει την απώλεια του άνδρα της και πατέρα των δύο παιδιών τους
Η χήρα του Τσάρλι Κερκ με την Ούσα Βανς
Ισραήλ: Ο στρατός ενισχύει την ασφάλεια σε όλη τη χώρα για το Εβραϊκό Νέο Έτος – Ξανάνοιξε το πέρασμα με την Ιορδανία
Ο ισραηλινός στρατός έχει αναπτύξει δυνάμεις σε όλα τα μέτωπα, προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε επίθεση στη διάρκεια των εορτασμών - Την ίδια στιγμή, το πέρασμα Άλενμπι, που συνδέει τη Δυτική Όχθη με την Ιορδανία, άνοιξε ξανά
Ισραηλινά στρατεύματα
Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια της Ευρώπης: Η ΕΕ επιβεβαιώνει hacking για λύτρα
Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας (ENISA) επιβεβαίωσε ότι οι μαζικές δυσλειτουργίες στα συστήματα αυτόματης καταχώρισης επιβατών σε αρκετά αεροδρόμια οφείλονται σε κυβερνοεπίθεση που στόχευσε εξωτερικό πάροχο
Επιβάτες στο αεροδρόμιο Χίθροου 1