Ελλάδα

Επέτειος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: Μαζικές προσαγωγές και 30 συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Σε περισσότερες από 160 προσαγωγές και 30 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία την Τετάρτη (6.12.2023) στις πορείες που έγιναν στον κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η αστυνομία προχώρησε σε 163 προσαγωγές και 30 συλλήψεις στις συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Στην Αθήνα η συμμετοχή ήταν αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με την αστυνομία να εκτιμά ότι συμμετείχαν περίπου 9.000 άτομα. Στη Θεσσαλονίκη η συμμετοχή ήταν μειωμένη κατά το ήμισυ περίπου.

Στην Αθήνα έγιναν 128 προσαγωγές και 14 συλλήψεις, ενώ στη Θεσσαλονίκη 35 προσαγωγές και 16 συλλήψεις.

Το 2022 έγιναν 54 προσαγωγές και 9 συλλήψεις, ενώ οι υλικές ζημιές φέτος ήταν περιορισμένες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βουτιά» στις αποθήκες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου - Η ιστορία του κρατήρα του Άρχοντα από το Λευκαντί, μοναδικές εικόνες
Ένας άρχοντας, μια αρχόντισσα, τέσσερα άλογα, δυο ταφικοί λάκκοι, μια πυρά κι ένα λαμπρό κτήριο του 10ου αι. π.Χ. Πώς συνδέονται με τον Κρατήρα του Άρχοντα από το Λευκαντί
Ο κρατήρας από το Λευκαντί